Дубровник през Охрид, Тирана, Улцин, Бар, Будва, Котор, Цетине, Подгорица

Маршрут: 

Благоевград, Охрид, Дуръс, Тирана, Улцин, Дубровник, Бар, Будва, Цветине, Подгорица, Благоевград

Дата и час на екскурзията: 

Вт., 08/06/2023 - 06:30

Брой нощувки: 

5 нощувки

Програма: 

1 ден – тръгваме от Благоевград в 6.30 ч. Около 14.00 – пристигаме и се настаняваме в Охрид . Разглеждане на старата част на града. По желание плаж. Нощувка.

2 ден - през Струга и Елбасан стигаме в Дуръс. Възможност за къпане и плаж за кратко. Посещаваме Тирана: програма в града. Продължаваме за Черна гора – вечеря и нощувка на черногорската ривиера в Улцин.

3 ден – закуска-7:30. Еднодневен тур по черногорската и хърватската ривиера, Дубровник (фонтана на Онуфрий, дворците “Княжев двор” и “Спонза”, Францискански и Доминикански манастир, Градската камбанария, църквите “Св.Спас”, ”Св.Влах”, катедралата на Дубровник, иезуитската катедрала и Дубровнишките крепостни стени ).По желание – разходка до о-в “ Локрум” или плаж. Вечеря и нощувка.

4 ден – закуска – 7:30. Програма в Улцин. Възможност за плаж. Разходка до устието на река Бояна. Вечеря и нощувка.

5 ден – закуска – 7:30. Отпътуваме, през Бар, Будва и Котор за Цетине – старата столица на Черна гора с посещение на известния Цетински манастир. Програми в Бар, Будва и района, Котор. Нощувка в района на Подгорица.

6 ден – закуска – 7:30. Разходка в центъра на Подгорица. Отпътуваме за България по маршрут: Мойковац-Беране-Прищина-Куманово-Благоевград. Около 22:00ч. пристигаме в Благоевград. 

Цена: 

Само за 0 лева

Особености: 

Цени:  лв. - при 25 души (възрастен в двойна или тройна стая); 

           лв. - деца до 12 години с двама възрастни;

При записване до 29.02.2023 -  лв. – плащане на половината сума.

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: транспорт 1 нощувка в частни квартири в Охрид 3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери в хотел** / *** в района на Черногорската ривиера 1 нощувка със закуска в района на Подгорица обиколки по програмата екскурзоводско обслужване застраховка с асистанс за 10000 евро .

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: входни такси за музеи, обекти....- ~25 евро 

Сподели с приятелите