Екскурзия до остров Тасос и Кавала

Маршрут: 

Благоевград, манастир" Архангел Михаил" , Кавала, о-в Тасос

Дата и час на екскурзията: 

Съб., 02/05/2020 - 06:00

Брой нощувки: 

1 нощувка

Програма: 

1ден – 6.00ч. – Отпътуваме от Благоевград от стара автогара (Кончето ). Отправяме се в посока Керамоти - рибарско селище, построено върху изкуствени насипи. Отпътуваме с ферибот за Остров Тасос. На острова слизаме при Лименас (най-голямото селище на Тасос) и се отправяме за второто по големина селище на острова - Лименария. Настаняваме се в хотела. Свободно време. Вечеря.Нощувка. По желание посещение на Таверна с жива музика.

 2 ден– 8.00ч. - закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. 13:00 - отпътуваме в посока манастира “Св. Архангел Михаил “. Разглеждаме на надвесения над морето женски манастир. Свободно време. Продължаваме към Лименас. В Лименас - 1 час свободно време. По желание – посещаваме музея на острова. Качваме се на ферибота и отпътуваме за Керамоти. Отпътуваме обратно за България през Кавала. Разглеждаме Стария град - красивия акведукт, Имарета, Камарес, паметника на Мехмед Али, църквата "Св. Богородица", фара, средновековната крепост. Пристигаме в Благоевград около 21.00ч.

Цена: 

Само за 0 лева

Особености: 

Цена:  лв. (при 18 души)

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ: Транспорт; нощувка в хотел 2* и закуска; застраховка за периода на екскурзията; водач от агенцията; гранични и пътни такси;билет за ферибота;

В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ: Входни такси за посещаваните музеи  Вход за таверна Разходи от личен характер

Забележка:

Агенцията си запазва правото на промяна реда на провеждане на маршрута според обстоятелствата.

Сподели с приятелите